Estudi Cuines Duran

Som un estudi de segona generació especialitzat en els espais de cuina i living, que compta amb un equip professional format per persones amb una àmplia experiència en l’àmbit del disseny i la construcció.

Arrital Vilanova és considerat un referent en projectes de cuines d’alta qualitat i eficiència, sent un dels estudis de referència millor valorats tant en l’àrea de disseny com en la de programació i direcció d’ obres.

Amb més de 35 anys d’experiència, el nostre equip es continua capacitant i descobrint les novetats del sector per poder oferir el millor producte del mercat.

Des de l’estudi, practiquem la nostra professió amb el major respecte pels recursos naturals. Dissenyem per a la salut, el benestar i les necessitats de les persones i els animals.

Busquem un equilibri entre funcionalitat, estètica i originalitat. Ens encanta projectar espais únics, on els clients se sentin totalment identificats. És per aquest motiu que ens encanta conèixer els seus gustos, rutines i estil de vida.

Com a establiment especialitzat, cal destacar que l’estudi està adherit a MHK Group, la major agrupació capdavantera a Europa del petit i mitjà comerç qualificat de cuines i mobles. El Juny de 2023, cuines Duran va ser guardonat amb el certificat d’honor, per 25 anys d’ impecable implicació, lleialtat i col·laboració amb la companyia.

Salvador
Duran

“Som el còctel perfecte.

Una mescla equilibrada

d’experiència, creativitat

i frescor, amb un toc de

tradició”.

Salvador Duran

Fundador i actual gerent de l’empresa, va començar la seva formació en la professió de fusteria especialitzant-se en ebenisteria i restauració de mobiliari.

Després de 18 anys d’evolució i aprenentatge, Salvador va decidir establir-se pel seu compte com a projectista de cuines, obrint les portes en un enclavament que, 35 anys més tard, seria reconegut com un dels estudis de segona generació més ben valorats de la província.

Marta
Duran

“Les altes expectatives són

la clau per assolir l’èxit”.

Marta Duran

Interiorista col·legiada (CODIC- Barcelona núm. 1427) i actual directora de projectes, coordinació i direcció d’obra.

Per la Marta, el disseny és molt més que una professió, és el seu estil de vida. Perfeccionista per naturalesa, té cura dels detalls de cada projecte, trobant la solució més òptima per a cada família. Aficionada a la tecnologia, busca amb constància els darrers avenços, ja que per a ella, l’única manera de viure el futur és introduint la innovació en el present.

Carme
Martí

“La màgia no està en el

producte, sinó en

l’experiència.”.

Carme Martí

Administració, atenció al client i servei postvenda.

Coneixedora de les darreres novetats al sector, Carme realitza un assessorament personalitzat en cada projecte, proporcionant informació detallada als clients. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, reitera que oferir un bon servei postvenda és la demostració més gran de fidelitat i gratitud cap a totes les persones que han confiat en l’empresa.

WEB FINANCIADA POR LOS FONDOS NEXT GENERATION