PROJECTES PER
A PARTICULARS

Sota la modalitat clau en mà, el procés de la reforma serà una experiència gratificant que viuràs sense preocupacions.

serveis cuines duran

Arrital Cucine, de creació i fabricació de mobiliari 100% italià, ofereix una àmplia gamma de productes i acabats; des del resistent skintech a la famosa laca llisa, fins fascinants fustes naturals i exclusius frontals d’alumini i vidre.

 

Dissenyarem de manera integral la distribució, l’estètica i la proposta lumínica de l’estança per oferir les prestacions que et permetin treballar amb més comoditat. Per visualitzar l’espai, es presentarà la proposta mitjançant imatges 3D foto realistes, per tal de facilitar la comprensió detallada de la proporció, les prestacions i els acabats. 

Treballant sota la modalitat clau en mà, el procés de la reforma serà una experiència gratificant que viuràs sense preocupacions.

 

El nostre equip s’encarregarà de la tramitació de permisos, la coordinació de personal i els diferents processos, seguint un pla de treball estricte. Sabem com fer-ho. Podem fer el teu somni realitat.

ETS ARQUITECTE O

INTERIORISTA?

Visita el nostre showroom i descobreix els grans avantatges de treballar junts.

serveis profesionals cuines duran

Apostar per un disseny guanyador és la clau que marca la diferència. Troba en Arrital el millor aliat per fer realitat els somnis dels teus clients: crear una llar moderna, còmoda i funcional on gaudir en família. Descobreix per què hauries de triar els nostres mobles de disseny italià per als teus propers projectes. 

Visita el nostre showroom, on disposaràs d’una materioteka que ofereix un gran ventall d’acabats. Una experiència completa que t’oferim perquè les cuines s’adaptin a cada client com un vestit fet a mida.

TRACTAMENTS D’AIGUA

Assessorament, instal·lació i manteniment de tractaments d’aigua i desinfecció ecològics.

tractaments daigua cuines duran

És important prendre consciència de que la part més important dels habitatges és la que es troba oculta darrere dels murs. Si les instal·lacions no es mantenen en un estat òptim, els aparells sanitaris, els electrodomèstics, o inclús, la nostra salut, en poden patir les conseqüències.

 

Coneix quins aparells són indispensables per allargar la vida útil de la teva llar, des d’equips de descalcificació ecològics que funcionen sense sal, fins a tractaments d’aigua amb aportació d’ozó, que a part de tenir múltiples beneficis per a la desinfecció, són un excel·lent tractament contra la caiguda del cabell, la pell atòpica o, fins i tot, la higiene d’animals domèstics, pel seu efecte desodoritzant.

Si el que busques és un tractament d’aigua exclusiu, deixa’t sorprendre per la comoditat de Quooker, el sistema que proporciona aigua bullint a 100°C, refrigerada amb i sense gas directament des d’una única aixeta, tota filtrada.

WEB FINANCIADA POR LOS FONDOS NEXT GENERATION