Hospitality.

Sitges, Catalunya

Ap. Turístics Sant Bartomeu

Es tracta d’un projecte de rehabilitació d’una finca centenària, ubicada al cas antic de Sitges, per convertir-la en quatre apartaments turístics i una sala comunitària. S’ha procurat manternir l’essència de l’arquitectura modernista conservant les motllures i d’altres detalls originals. El resultat ha estat uns apartaments turístics a l’altura estètica de la finca que els acull.

Gáldar, Las Palmas

Hotel Emblemático Agáldar

El Hotel Emblemático de la Ciudad de Agáldar és un projecte que es va desenvolupar en diferents fases, pel qual es va rehabilitar un edifici històric i va requerir la col·laboració de diferents equips i professionals. Quan es va inagurar, al juliol de 2019, va ser un aconteixement memorable a la ciutat.

Pto. del Carmen, Lanzarote

5 Suites

Un hotel ple d’encant que consta de 5 Suites d’entre 38 i 70m2, zona comunitària i zona exterior amb piscina. Respectant l’essència de l’illa, el disseny i la decoració és d’una qualitat superior, ja que s’orienta al turisme de luxe. S’ofereix una experiència estètica amb peces de mobiliari únic i obres d’art d’artistes de la zona.